ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

users easybike

Συνδρομητής του συστήματος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του και να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Οι συνδρομητές του συστήματος απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια. Το ποδήλατο παρέχεται δωρεάν κατά την πρώτη μισή ώρα κάθε μίσθωσης ενώ δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια για την παραλαβή ενός ποδηλάτου παρά η χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας EasyBike που παραλαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Μπορείς να εγγραφείς ως συνδρομητής on line χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα ή να επισκεφθείς ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία εγγραφής του συστήματος. Μαζί σου θα πρέπει να έχεις τα ακόλουθα δικαιολογητικά :

  • Αντίγραφο 2 όψεων της ταυτότητας σου
  • Αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμό ΟΤΕ, ΔΕΗ, ύδρευσης, τηλεφωνίας, κλπ).

Μετά την εγγραφή σου θα παραλάβεις την ειδική ηλεκτρονική κάρτα EasyBike που θα σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το σύστημα για να παραλαμβάνεις και να παραδίδεις ποδήλατα σε κάθε σταθμό ενοικίασης ποδηλάτων.

Η ηλεκτρονική κάρτα EasyBike είναι μια προπληρωμένη κάρτα. Για να την χρησιμοποιείς θα πρέπει να διαθέτει το απαραίτητο χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στον χρόνο χρήσης του ποδηλάτου. Όταν τελειώνει το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας θα πρέπει να γίνεται ανανέωση του προκειμένου η κάρτα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής καθώς και του χρόνου χρήσης της ηλεκτρονικής σου κάρτας EasyBike μπορεί να γίνει on-line εδώ.